Objectnr: ZB504
Type woning: Vakantiewoning
Prijs: € 110000
Plaats woning: Zuid Bohemen
Omschrijving: Mooie vakantiewoning op groot vakantiepark bij Lipnomeer

Object Informatie:

Mooie vakantiebungalow gelegen op een bekend recreatiepark (Landal) in Lipno nad Vltavou direct aan het Lipnomeer. De eigenaren hebben een eigen ligplaats in de haven grenzend aan het park en deze ligplaats is in de prijs inbegrepen.

De bungalow welke is gelegen in een blok van 5 bungalows midden op het park is gelegen heeft een terras op het zuidoosten. De bungalow bestaat op de begane grond uit een entreehal, toilet, een open keuken, en een woonkamer met eethoek. Tussen de woonkamer/eethoek en de hal/keuken zit een vloernivo verschil van 35 cm. Verder een aparte, van buiten toegankelijke, bergruimte. Vanuit de woonkamer is er een trap naar de 1e verdieping waar zich 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en 2e toliet bevinden. Door de vormgeving van de woning met een 'getilde' kap kan het zonlicht zich goed door de woning verspreiden, onder andere door de open vide tussen de begane grond en de verdieping.

De bungalow is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. De bungalow is privé eigendom, de grond eromheen is gezamenlijk eigendom en als eigenaar betaald u hieraan een maandelijkse bijdrage om het park schoon te houden, voor het onderhoud en administratieve zaken.

De 6-persoons bungalow kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van de bungalow goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten voor de woning te zien. De woningen worden gehuurd door Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.

In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restauranten, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rond het park.

De inboedel, complete keuken en terrasmeubilair zijn bij de prijs inbegrepen. Zoals aangegeven is er in de haven bij het recreatiepark een aanlegsteiger ook bij de prijs inbegrepen. Ideaal voor watersportliefhebbers. De ze woning ligt ruim onder de vraagprijs van vergelijkbare woningen en is dus een echte investering.

           

  

Foto's:Locatie:


* Deze locatie is bij benadering.

Waarom TsjechieVastgoed

Orientatie, informatie en advies
Begeleiding en bemiddeling
Bouw en verbouw
Alle aanvullende dienstverlening

Temperatuur Tsjechie