Objectnr: R218
Type woning: Pension
Prijs: € 550000
Plaats woning: Reuzengebergte
Omschrijving: Het pension ligt bij het dorp Vrchní Orlice, niet ver van de weg naar Polen. Het pension werd voltooid in 2011 en in gebruik genomen in 2012

Object Informatie:

Het gebouw heeft een betonnen fundering. Het bovengrondse deel van het vakwerk: beschoeiing gemaakt van kwaliteit western red cedar (British Columbia), de rest van het huis is baksteen. Het gebouw heeft een totaal van 6 verdiepingen - een ondergrondse en vijf boven de grond.
Een deel van het huis is klaar : kelder met technische voorzieningen en 2 verdiepingen. In het andere deel van het huis is ruimte voor 6 kamers, vergaderzalen en technische ruimten.De kamers zijn ruim en ingericht met meubels. Elke kamer heeft een eigen badkamer, twee kamers op de begane grond zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote ruimte waarin twee bedden, een volledig ingerichte kitchenette, een eettafel met stoelen, een ruime badkamer met ligbad. Op de tweede verdieping van het hout is ook een flat 14 x 8m ontworpen voor als woning voor de eigenaar.
Op de begane grond is er een ingerichte keuken en een grote woonkamer met een bar en bar faciliteiten. Voor het huis is een ruim terras met een barbecue en partytenten plaatsingsmogelijkheden voor het organiseren van grotere evenementen, het terras is voorzien van een kleine speeltuin met een zandbak.
Er is gelegenheid om meer land bij te kopen.
Eigen watervoorziening, verwarming is gecombineerd - hout, boiler voor houtpellets, elektriciteit - deels radiator en deels vloer, elektriciteit 3-fase 400V 50 Hz, parkeerplaats voor 20 auto's balkon, terras, kelder, eigen waterzuiveringsinstallatie, wifi in het hele gebouw.

 

Foto's:Locatie:


* Deze locatie is bij benadering.

Waarom TsjechieVastgoed

Orientatie, informatie en advies
Begeleiding en bemiddeling
Bouw en verbouw
Alle aanvullende dienstverlening

Temperatuur Tsjechie