Objectnr: R217
Type woning: Hotel
Prijs: € 0
Plaats woning: Reuzengebergte
Omschrijving: Voor overname een prima draaiend hotel in het Tsjechische nationale park in het beroemde toeristische centrum Harrachov

Object Informatie:

Het hotel ligt direct aan de overkant kant van de beroemde skipiste. Het hotel ligt op 5 km van de grens van Polen en 55 km van Duitsland. Het hotel is gelegen in een deel van Harrachov genaamd "Ryzoviste" boven de vallei met een prachtig uitzicht op het gebied.

Het hotel is goed bereikbaar met de auto via een geasfalteerde weg. In de afgelopen jaren is het hotel gerenoveerd, inclusief alle kamers, een restaurant en een wellness-gedeelte.

De totale vloeroppervlakte van het hotel is 2.300 m². Daarnaast wordt een aangrenzend terrein rond het hotel aangeboden van 6.846 m²

Het hotel biedt in totaal 50 kamers:
1 eenpersoonskamer
18 tweepersoonskamers
16 driepersoonskamers
12 vierpersoonskamers
2 familie kamers met 2 aparte tweepersoonskamers
1 appartement met 3 aparte kamers

Daarnaast is er een sauna en een volledig uitgeruste keuken. Het totaal aantal hotelbedden is 150. De kamers zijn gerenoveerd en alle kamers zijn voorzien van toilet en douche en een satelliet-tv.

De lobby van het hotel bestaat uit de receptie, een lobby met een bar, speelkamer voor de kinderen en een leuke ontspanningsruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich het restaurant en een deel voor de hotelgasten, 2 appartementen, de keuken en technische faciliteiten van het hotel. Op de eerste verdieping is er ook een accommodatie voor het personeel en op alle andere verdiepingen zijn kamers voor minder valide gasten. Het totaal aantal verdiepingen van het hotel is zes.

Het hotel is volledig gerenoveerd.

Rondom het hotel ligt in een prachtig nationaal park wat in de zomer een breed scala aan toeristische attracties biedt; bijvoorbeeld de Mumlavske watervallen, bergbaan naar Devil's Mountain (inclusief fietsen), fietsenverhuur, tennisbanen en een (overdekt) zwembad. In de winter is er veel te doen op het gebied van wintersport; skiën (afdaling tegenover het hotel), cross-country skiën, rodelen, bobsleeën, enz.

Het hotel is een zeer goede investering, de cijfers van 2011 zijn op aanvraag beschikbaar.

Prijs op aanvraag!

Een serieus bod wordt in overweging genomen.

Website van het hotel: http://www.parkhotel-harrachov.cz

 

Foto's:Locatie:


* Deze locatie is bij benadering.

Waarom TsjechieVastgoed

Orientatie, informatie en advies
Begeleiding en bemiddeling
Bouw en verbouw
Alle aanvullende dienstverlening

Temperatuur Tsjechie